Info > Forum för yrkesbiodling

Registrering - Fullständigt namn (för och efternamn krävs)

(1/1)

Arkiverat Adminkonto:
Det är öppet för alla att registrera sig för att få skrivrättigheter, nybörjare såväl som etablerade yrkesbiodlare. Man behöver inte heller vara medlem i Biodlingsföretagarna.

Notera att vi behöver fullständigt namn då vi i forumet inte använder alias och behöver kunna kontrollera mot medlemslistan för tillgång till medlemsdelen. Om du inte anger detta har du missat detta inlägg samt villkoren för registrering. Din registrering kan fördröjas eller nekas av denna anledning.

Medlemmar i Biodlingsföretagarna får även tillgång till medlemsdelen som har flera intressanta tavlor. Då krävs korrekt namn i registreringen för att kunna stämma av mot medlemslista.

Som medlem i Biodlingsföretagarna har man dessutom tillgång till fler intressanta diskussionsgrupper samt protokoll och info från styrelsen.


* Aktuellt från styrelsen
* Protokoll
* Forum för medlemmar
* Storbiodlarfrågor
* Ny som biodlingsföretagare
* Drottningodling och avel
* Bisjukdomar och parasiter
* Björnskador
* Arkiv
Du som har registrerat dig på forumet, betalat medlemsavgiften i Biodlingsföretagarna för aktuellt år, men inte kommer in på medlemsforumet, ansök om access på - http://forum.biodlingsforetagarna.nu/index.php?action=profile;area=groupmembership


Hälsningar
Admin
forum@biodlingsforetagarna.nu

För att bli medlem i Biodlingsföretagarna, titta här
http://www.biodlingsforetagarna.nu/bli_medlem.html

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion