Författare Ämne: Biodlingsföretag  (läst 3257 gånger)

Utloggad Fredrik Sahlin

  • Medlem i Biodlingsföretagarna
  • Antal inlägg: 92
Biodlingsföretag
« skrivet: 07 nov 2022, 22:41 »
Med anledning av att vi ska flytta överväger jag att lämna biodlaryrket. Vi söker därför någon som är intresserad att köpa företaget eller en delägare/medarbetare som har intresse av att sköta yrkesbiodlingen operativt. Verksamheten är välfungerande med modern utrustning och goda rutiner. Honungshuset 240 kvadratmeter, står på separat fastighet. I dagsläget har företaget drygt 100 bisamhällen men det finns goda förutsättningar att utöka. Här finns stora möjligheter att utveckla verksamheten efter eget intresse och inriktning. Finns det behov av vägledning och support så kan jag hjälpa till. Solceller på taket täcker fastighetens elbehov.

Anläggningen är belägen utanför Kristianstad i nordöstra Skåne med ett varierat och pålitligt drag från många olika arter under hela säsongen. Biodlingen är KRAV-godkänd. Vi har väl inarbetade försäljningskanaler både till butiker och grossister.

Se annons hemnet

https://www.hemnet.se/bostad/villa-kristianstads-kommun-glantans-bigardar,-vasterlyckevagen-30-19302715?utm_source=ios_app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=iphone

För mer detaljerad information kontakta:
Gläntans Bigårdar
0705632517