Författare Ämne: Etikett  (läst 4235 gånger)

kulind

  • Gäst
Etikett
« skrivet: 26 feb 2004, 21:02 »
På SBR:s etikett står det att honungen skall förvaras i rumstemperatur.
När det riktiga är svalt och mörkt.Då kan kunden ha honungen i flera år,utan att få flytande honung.
Bäst att göra en egen etikett !

Tycker Kurt

Utloggad Björn Jacobson

  • Medlem i Biodlingsföretagarna
  • Antal inlägg: 1 474
Etikett
« Svar #1 skrivet: 25 mar 2004, 17:26 »
En egen etikett är alltid bra. Du skiljer Din honung från alla dem som an-
vänder SBR-etiketten. Du svarar för kvaliteten själv.
Priset blir också märkbart billigare om Du låter trycka en vettig kvantitet.
Jag betalar 11 öre/ st.  Kliche och stanskostnad tillkommer en gång

Bengt Brown

  • Gäst
Egen etikett.
« Svar #2 skrivet: 26 mar 2004, 12:35 »
Ett flertal försäljare jag varit i kontakt med vill hellre ha den egna etiketten framför dom "vanliga tråkiga". Känns mer exlusivt. Att kunderna i slutändan får upp ögonen för hur gott en regional, oblandad honung smakar gagnar nog oss alla.