Ett uppslag kan vara att kontakta Hembryggarföreningen. De arrangerar SM i ölbryggning för amatörer. De är av naturliga skäl inte intresserade av biodling, men förmodligen finns det någon medlem som är intresserad av "billig" honung, för framställande av mjöd. Jag läser i dagens Aftonbladet att Peter Högström och Jessica Heidrich, Årsta i södra Stockholm har blivit SM-segrare för tredje gången i ölbryggeri. Dom går väl förmodligen att hitta via nummerupplysningen, eller så får man väl leta efter om Hembryggarföreningen har någon hemsida.
Jag kan även nämna att jag för något år sedan blev bjuden på smakprov av mjöd på en "Getskärskurs" och blev imponerad. Det smakade som portvin ungefär, men finns tydligen i en massa varianter om man behärskar ämnet. Själv uppskattar jag inte portvin, men lade produkten på minnet, om man någon gång skulle få ett överskott på honung. Lite fördomsfullt tänkte jag att det finns väl alltid någon "äldre" dam (i min egen ålder) som skulle uppskatta en sådan flaska i julklapp eller present. Om jag kommer ihåg rätt så dödas alla jästsvampar när alkoholhalten når en viss nivå, och jäsningsprocessen avstannar, och då borde ju en naturlig förekomst av jästsvampar sakna betydelse.