Forum för yrkesbiodling
Biodling => Honung => Ämnet startat av: Thomas Dahl skrivet 22 nov 2010, 00:18
-
Nu är bilen på plats och de tvårsta satserna satta, en torr och en halvsöt. I morgon står det en äpple på tur, sen är det 3 x 900 liter som puttrar på. Läs mer på www.mjodhamnen.se // Th
-
Lycka till! Får man komma och smaka ? ;D Den där ser lovande och spenade ut! :)
-
Lycka till! En rolig och intressant ide. Jag säger som Monica: när får man smaka! :D // Eva
-
Eventuellt på omberg i februari / th
-
Toppen! Du ligger som vanligt i framkant.
-
Thomas,
Varför bilen? Är det för att mjöden skall anses bryggd på gården och omfattas av (eventuella) gårdsförsäljningen? Du skall väl inte dricka allt själv.
-
Grattis Thomas, hoppas det går bra för er. När ni är klara går mjödbilen norrut upp till Hälsingland.
Jag väntar med tillförsikt. Det ska bli mycket spännande.
-
Thomas,
Varför bilen? Är det för att mjöden skall anses bryggd på gården och omfattas av (eventuella) gårdsförsäljningen? Du skall väl inte dricka allt själv.
Det hänger samman med en del krånglig lagstiftning och bestämmelser.
-
Thomas,
Varför bilen? Är det för att mjöden skall anses bryggd på gården och omfattas av (eventuella) gårdsförsäljningen? Du skall väl inte dricka allt själv.
Det är för att den ska kunna säljas som lokalt mjöd på det lokala systembolaget som jag har förstått det.
-
Även i USA har man "upptäckt" mjöd i media http://www.cbsnews.com/videos/mead-a-taste-of-honey/